Etusivu >SYKSYN ALKEISKURSSI STARTTAA 25.08.! >

King of the Ring ry:n seuraava alkeiskurssi alkaa perjantaina 25.8.2023 klo 18:30

Ilmoittautuminen on nyt auki, ja voit ilmoittaututua täyttämällä tietosi ilmoittautumislomakkeeseen!

Tiedustelut osoitteesta: if.gnirehtfognik@tcatnoc

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse ilmoittamalla nimesi, yhteystietosi (puh+email), kotikuntasi sekä syntymävuotesi.

Kurssi sisältää 18 harjoituskertaa eli se kestää noin 6 viikkoa.

Alkeiskurssin jälkeen olet valmis siirtymään jatkoryhmäämme, jossa kaikentasoiset harrastajat treenaavat yhdessä.

Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!
Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!

Alkeiskurssin harjoitusajat ovat
ma 20.30-22.00
pe 18.30-20.00
su 13.00-14.30

Non-Finnish speakers welcome - instruction in English as needed!

Kurssin hinta on 110 € ja koululaiset, opiskelijat ja työttömät osallistuvat alkeiskurssille vain 80 €:n hintaan! Lisäksi tulee maksaa Suomen Muaythai-liiton harrastajalisenssi 5€/vuosi. Maksuohjeet saat ensimmäisissä harjoituksissa. Voit tulla kokeilemaan parit treenit ilman maksuja ja sitoumuksia, olemme varmoja että tykästyt!

Harjoitustilat sijaitsevat Helsingin Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa (HJJK:n sali), Tallberginkatu 1, D-rappu, 4. krs (pukuhuoneet 3. krs).

Harjoitusasuksi sopivat t-paita ja shortsit (tai verkkarit), jalkineita ei käytetä. Lisäksi juomapullo ja hikipyyhe on hyvä ottaa mukaan, sillä hikoiltua tulee aivan varmasti. Sandaalit tms. ovat käytännölliset käytävällä liikkumista varten, jotta tatami pysyy puhtaana. Alkeiskurssilla et tarvitse vielä nyrkkeilyhanskoja tai suojia, mutta mikäli sinulla sellaiset on niin ota mukaan, tai jos haluat hankkia, niin ohjaajat neuvovat mielellään sopivien valinnassa.

Kurssin ikäraja on 15 vuotta. 13-14-vuotiaat voivat osallistua kurssille huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Kurssi sopii kaikentasoisille ja -taustaisille thainyrkkeilyn aloittamisesta kiinnostuneille. Jos olet rapakunnossa, täällä kuntosi varmasti nousee. Älä kuitenkaan turhaan pelkää treenejä, jokainen voi sovittaa treenaamisen omaan kunto- ja voimatasoonsa sopivaksi. Jos taas koet olevasi huippukunnossa, thainyrkkeily voi saada sinut miettimään asiaa uudelleen 😉

Tervetuloa!