Kurssit

Harjoitukset on jaettu alkeiskurssiin ja jatkokurssiin. Alkeiskurssi on thainyrkkeilyn aloittaville ja jatkokurssi alkeiskurssin suorittaneille. Harjoituksia ohjaavat mm. Prasong Pai Jongsungnern, Antero Hynynen ja Kristoffer Björkskog. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen contact at kingofthering.fi tai harjoituksissa.

HARJOITUSAJAT

Iso sali (Helsingin Jujutsu-klubin sali, kehäpääty)

MATIKETOPELASU
11:30-13:00Tekniikka
13:00-14:30Tekniikka/Fysiikka*Alkeiskurssi
17:00-18:30Sparri**
18:30-20:00Alkeiskurssi
19:15-20:45TekniikkaTekniikka
20:30-22:00Alkeiskurssi

*Tekniikka/Fysiikka sisältää tekniikkaosion lisäksi thainyrkkeilyssä vaadittavia voima-, nopeus- ja kunto-ominaisuuksia kehittävän harjoituksen.

**Sparritreeneihin saa osallistua maksutta edellyttäen, että tarvittava taitotaso ja varusteet löytyvät. Myös muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita sparraamaan.

KOTR:n jäsenet voivat käyttää salia omatoimiseen harjoitteluun muulloinkin sen ollessa vapaa, kaikkien lajien treeniaikataulut löytyvät HJJK:n aikataulusta. Jatkokurssilaiset voivat harjoitella omatoimisesti myös alkeiskurssin harjoitusten aikana, mikäli salissa on tilaa.

PERUSKURSSI

 • Alkeiskurssin kesto on noin 5 viikkoa, harjoitukset kolmesti viikossa. Seuraavasta alkavasta alkeiskurssista tiedotetaan etusivulla.
 • Varusteina t-paita ja shortsit/verkkarit. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan vesipullo ja hikipyyhe sekä sandaalit käytävillä liikkumista varten.
 • Kurssimaksu: 100 € (Opiskelijat, koululaiset, työttömät ja eläkeläiset 60 €)
 • Harjoitusmaksun voi suorittaa pankkisiirtona, Smartumin seteleillä tai sovelluksella, Edenred-sovelluksella, SporttiPassilla, virikeseteleillä tai käteisellä harjoituksissa.
  Alkeiskurssin tilinumero on Nordea FI7214693000214334.
  Pankkisiirrolla maksaessasi kirjoita viestikenttään harrastajan nimi ja alkeiskurssin ajankohta (Esim. Harri Harrastaja Alkeiskurssi Tammikuun 2020).

JATKOKURSSI

Thainyrkkeilyn alkeiskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokurssin harjoituksiin. Kurssi on jatkuvaluonteinen. Jatkokurssille voi tulla myös kesken kauden, jolloin hinta on 35 € per kk, esim. huhti-kesä=3kk=105 €. Jatkokurssiharjoittelijat voivat osallistua myös alkeiskurssin harjoituksiin. Harjoituksissa asuna on t-paita ja thainyrkkeilyshortsit. Harjoitusvarusteina nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, hammassuojat, alasuojat ja säärisuojat. Varusteita on mahdollista hankkia seuran kautta.

 • Kevätkausi 6 kk: 185 € (tammi – kesä)
 • Syyskausi 6 kk: 185 € (heinä – joulu)
 • tai kuukausimaksu: 45 € (kalenterikuukausi)

Harjoitusmaksun voi suorittaa pankkisiirtona, Smartumin seteleillä tai sovelluksella, Edenred-sovelluksella, SporttiPassilla, virikeseteleillä tai käteisellä harjoituksissa.
Jatkokurssin tilinumero on Nordea FI7214693000214334.
Pankkisiirrolla maksaessasi kirjoita viestikenttään harrastajan nimi ja maksamasi kausi (Esim. Harri Harrastaja Kevätkausi 2020 / Olli Ottelija Tammikuu 2020)

Lahjakortin ostaminen: Maksa haluamasi kurssi tai kausi tilille ja merkitse maksun viestiin: LAHJAKORTTI, lahjakortin saajan nimi ja maksukausi, jota maksu koskee. Lähetä meille sähköpostia contact(at)kingofthering.fi ja kerro, että olet ostanut lahjakortin, sekä lahjan saajan ja antajan nimet, jotka haluat lahjakorttiin. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme sinulle sähköisen lahjakortin, jonka voit joko itse tulostaa tai lähettää sähköpostitse lahjan saajalle.

JÄSENYYS JA JÄSENEDUT

Seuran jäsen on henkilö, joka on täyttänyt jäsentiedot ja suorittanut harjoitusmaksun. Jäsenyys vanhenee puolivuotta viimeisen maksukauden päättymisestä ja astuu voimaan uuden harjoitusmaksun myötä. Seuran jäseniltä edellytetään rehtiä käytöstä ja urheilumieltä niin harjoituksissa kuin harjoitusten ulkopuolella. Harjoituksissa opittuja taitoja saa käyttää vain thainyrkkeilyharjoituksissa ja -kilpailuissa.

Seuran jäsenet voivat osallistua maksutta Helsingin Ju-jutsulubin eri lajien harjoituksiin edellyttäen, että heillä on asiaankuuluva alkeiskurssi suoritettuna. Jäsenet voivat käyttää Helsingin Ju-jutsuklubin salia omaan harjoitteluun silloin kun tila on vapaana. Jäsenillä on mahdollisuus hankkia seuran kautta varusteet edulliseen hintaan. Seuran jäsenet voivat osallistua Suomen muay thai -liiton järjestämiin kisoihin. Lisäksi jäsenten on mahdollista hankkia edulliseen hintaan harjoitusaikaa Helsingin Atleettiklubin kuntosalille.