HARJOITTELU KING OF THE RINGISSÄ

Harjoitukset on jaettu alkeiskurssiin, jatkoryhmään, kilpailijoille suunnattuihin ylimääräisiin harjoituksiin sekä otteluharjoituksiin / sparriin.

Harjoituksia ohjaavat päävalmentaja Jere Flinkman, valmentajat Ville Kivipelto, Eeva Pohto ja Antero Hynynen sekä nyrkkeilyvalmentaja Vellu Välimäki. Kyselyt sähköpostitse contact at kingofthering.fi tai puhelimitse seuran puheenjohtaja Ville Kivipellolta 050-5468860.

HARJOITUSAJAT

Iso sali (Helsingin Jujutsu-klubin sali, kehäpääty)

MATIKETOPELASU
11:30-13:00Tekniikka
13:00-14:30TekniikkaAlkeiskurssi
17:00-18:30Sparri**
18:30-20:00Alkeiskurssi
19:15-20:45TekniikkaTekniikka
20:30-22:00Alkeiskurssi

**Sparritreeneihin saa osallistua maksutta edellyttäen, että tarvittava taitotaso ja varusteet löytyvät. Myös muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita sparraamaan.

KOTR:n jäsenet voivat käyttää salia omatoimiseen harjoitteluun muulloinkin sen ollessa vapaa, kaikkien lajien treeniaikataulut löytyvät HJJK:n aikataulusta. Jatkokurssilaiset voivat harjoitella omatoimisesti myös alkeiskurssin harjoitusten aikana, mikäli salissa on tilaa.

ALKEISKURSSI

Alkeiskurssi sisältää 20 harjoitusta ja kestää noin 6,5 viikkoa. Harjoitukset ovat kolmesti viikossa. Seuraavasta alkavasta alkeiskurssista tiedotetaan etusivulla. Alkeiskurssilla opetetaan thainyrkkeilyn keskeisimmät hyökkäys- ja puolustustekniikat ja kurssin jälkeen olet valmis jatkamaan harjoittelua jatkoryhmässä.

  • Varusteiksi riittää t-paita ja shortsit/verkkarit. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan vesipullo ja hikipyyhe sekä sandaalit käytävillä liikkumista varten.
  • Alkeiskurssi harjoittelee maanantaisin klo 20:30, perjantaisin klo 18:30 ja sunnuntaisin klo 13:00.
  • Kurssimaksu: 110 € (Opiskelijat, koululaiset ja työttömät 80 €)

Maksut pankkisiirtona, Smartumin seteleillä tai sovelluksella, Edenred-sovelluksella, ePassilla, virikeseteleillä tai käteisellä harjoituksissa. Tilinumero on Nordea FI7214693000214334 (viestikenttään harrastajan nimi ja kurssin ajankohta. Esim. Harri Harrastaja Alkeiskurssi Tammi 2023)

JATKORYHMÄ

Jatkoryhmässä harjoittelevat kaikki alkeiskurssin suorittaneet jäsenemme yhdessä. Ryhmässä pääfokus on tekniikassa ja kontakti on kevyttä, mutta harjoitukset ovat ajoittain fyysisesti raskaita. Taito, kunto ja voimatasot kehittyvät vauhdilla. Ryhmä harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 19:15, lauantaisin klo 13:00 ja sunnuntaisin klo 11:30. Harjoitusvarusteina nyrkkeilyhanskat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat ja käsisiteet.

Jatkoryhmän maksuissa on seuraavat vaihtoehdot.

  • Kevätkausi 6 kk: 200 € (tammi – kesä)
  • Syyskausi 6 kk: 200 € (heinä – joulu)
  • kuukausimaksu: 50 €
  • tai kesken kauden aloittaville 40 € per kuukausi kun maksaa kerralla kauden loppuun. Esim. huhti-kesäkuu = 3kk = 120 €

Maksut pankkisiirtona, Smartumin seteleillä tai sovelluksella, Edenred-sovelluksella, ePassilla, virikeseteleillä tai käteisellä harjoituksissa. Tilinumero on Nordea FI7214693000214334 (viestikenttään harrastajan nimi ja maksamasi kausi. Esim. Harri Harrastaja Kevätkausi 2023).

VARUSTEHANKINNAT

Vinkkejä treenivarusteiden hankintaan on kerätty tänne

KISARYHMÄ

Kisaryhmässä harjoittelevat seuran ottelijat sekä ensimmäiseen otteluunsa valmistautuvat tulevat kisaajat. Kisaryhmäläisille järjestetään jatkoryhmän harjoitusten yhteydessä/lopuksi omia harjoitteita sekä myös omia erillisiä harjoituksia. Kisaajien aikataulut sovitaan erikseen ryhmäläisten kanssa.

SPARRI

Jatko- ja kisaryhmän treenien yhteydessä tehtyjen sparrien lisäksi meillä on erilliset otteluharjoitukset / sparrit perjantaisin klo 17-18:30. Sparreihimme ovat tervetulleita muutkin kuin meidän jäsenet kunhan on kokemusta thai- tai potkunyrkkeilystä.

JÄSENYYS JA JÄSENEDUT

Seuran jäsen on henkilö, jolla on voimassa oleva harjoitusmaksu. Seuran jäseniltä edellytetään rehtiä käytöstä ja urheilumieltä niin harjoituksissa kuin harjoitusten ulkopuolella. Harjoituksissa opittuja taitoja saa käyttää vain thainyrkkeilyharjoituksissa ja -kilpailuissa.

Jäsenemme voivat käyttää Helsingin Ju-jutsuklubin salia omaan harjoitteluun silloin kun tila on vapaana. Seuran jäsenet voivat osallistua kaikkiin oman seuramme tilaisuuksiin sekä Suomen muay thai -liiton järjestämiin kisoihin ja leireille.

Seuran jäsenet voivat osallistua myös Helsingin Ju-jutsulubin eri lajien harjoituksiin edellyttäen, että heillä on asiaankuuluva alkeiskurssi suoritettuna. Lisäksi pitää suorittaa Ju-jutsuklubille maltillinen, suuruusluokkaa 100 euroa vuodessa oleva lisämaksu. Tarkka hinta määräytyy sen mukaan minkä pituisesta harjoitusmaksusta on kyse. Kysy tarkka hintasi Ju-jutsuklubilta.

Seuramme jäsenten on mahdollista hankkia edulliseen 220 euroa per vuosi hintaan treenikortti Helsingin Atleettiklubin kuntosalille.