Päävalmentaja Jere Flinkman. Jere on kokenut valmentaja ja entinen menestynyt ammattilaisottelija, jolta löytyy palkintokaapistaan mm. Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksia. Jerellä on päävastuu sekä alkeiskurssien että jatkoryhmän ja ottelijoiden valmentamisesta.

Valmentaja ja seuran puheenjohtaja Ville Kivipelto. Villellä on pitkä kokemus niin thainyrkkeilystä kuin valmentamisestakin ja on myös aikanaan otellut thai- ja potkunyrkkeilyssä. Ville vetää treenejä sekä alkeiskurssilla että jatkoryhmässä ja on Jeren mukana kehittämässä seuran ottelijoita.

Valmentaja Eeva Pohto. Eeva on yksi King of the Ringin aktiivisista ottelijoista ja tuore Suomen- ja Pohjoismaiden mestari. Eeva harjoittelee ja kilpailee aktiivisesti, mutta on myös mukana etenkin alkeiskurssien valmennuksessa.

Valmentaja Antero Hynynen. King of the Ringin kasvatti Antero on ehkäpä Suomen kokenein thainyrkkeilijä lähes sadalla ottelullaan. Uran aikana taskuun jäi mm. Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksia sekä pronssi MM-kisoista. Anterolla on nykyään oma sali, mutta valmentaa meillä edelleen jatkoryhmän treenejä torstaisin.

Nyrkkeilyvalmentaja Vellu Välimäki. Vellu entinen huippunyrkkeilijä ja pitkän linjan valmentaja. Vellu vetää meillä nyrkkeilytreenejä sunnuntaisin.