Etusivu >HARJOITUKSET JATKUVAT JA ALKEISKURSSI STARTTAA 7.5.! >

King of the Ring ry:n kauan odotettu uusi alkeiskurssi alkaa pe 7.5.2021 klo 18.30


Harjoittelu tapahtuu voimassaolevia turvamääräyksiä noudattaen. Tämä tarkoittaa, että harjoitukset suunnitellaan siten, että harjoittelijat säilyttävät riittävän etäisyyden toisiinsa.

Kurssin osallistujamäärä tullaan rajaamaan siten, että harjoittelu on turvallista ja sujuu rajoitteista huolimatta.

Ilmoittautuminen on vielä hetken auki, ja voit ilmoittaututua täyttämällä tietosi ilmoittautumislomakkeeseen!

Tiedustelut osoitteesta: if.gnirehtfognik@tcatnoc

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse ilmoittamalla nimesi, yhteystietosi (puh+email), kotikuntasi sekä syntymävuotesi.

Kurssi on 15 treenin mittainen eli kestää noin viisi viikkoa. Alkeiskurssin jälkeen olet valmis siirtymään jatkoryhmäämme, jossa kaikentasoiset harrastajat treenaavat yhdessä.

COVID-19 asettaa edelleen rajoituksia ja erityisvaatimuksia, ja salilla on tehostettu hygieniaa sekä muutettu toimintatapoja ja lajinomaisia harjoitteita treenaajien hyvinvoinnin nimissä. Varotoimien suunnannäyttäjänä pidämme Olympiakomiteaa ja Suomen Muay Thai Liittoa. Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja annettua ohjeistusta.

Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!
Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!

Alkeiskurssin harjoitusajat ovat
ma 20.30-22.00
pe 18.30-20.00
su 13.00-14.30

Kurssin hinta on 100 € ja koululaiset, opiskelijat ja työttömät osallistuvat alkeiskurssille vain 60 €:n hintaan! Lisäksi tulee maksaa Suomen Muaythai-liiton harrastajalisenssi 5€/vuosi. Maksuohjeet saat ensimmäisissä harjoituksissa. Voit tulla kokeilemaan parit treenit ilman maksuja ja sitoumuksia, olemme varmoja että tykästyt!

Harjoitustilat sijaitsevat Helsingin Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa (HJJK:n sali), Tallberginkatu 1, D-rappu, 4. krs (pukuhuoneet 3. krs).

Harjoitusasuksi sopivat t-paita ja shortsit (tai verkkarit), jalkineita ei käytetä. Lisäksi juomapullo ja hikipyyhe on hyvä ottaa mukaan, sillä hikoiltua tulee aivan varmasti. Sandaalit tms. ovat käytännölliset käytävällä liikkumista varten, jotta tatami pysyy puhtaana. Alkeiskurssilla et tarvitse vielä nyrkkeilyhanskoja tai suojia, mutta mikäli sinulla sellaiset on niin ota mukaan, tai jos haluat hankkia, niin ohjaajat neuvovat mielellään sopivien valinnassa.

Kurssin ikäraja on 15 vuotta. 13-14-vuotiaat voivat osallistua kurssille huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Kurssi sopii kaikentasoisille ja -taustaisille thainyrkkeilyn aloittamisesta kiinnostuneille. Jos olet rapakunnossa, täällä kuntosi varmasti nousee. Älä kuitenkaan turhaan pelkää treenejä, jokainen voi sovittaa treenaamisen omaan kunto- ja voimatasoonsa sopivaksi. Jos taas koet olevasi huippukunnossa, thainyrkkeily voi saada sinut miettimään asiaa uudelleen 😉

Tervetuloa!