Etusivu >Thainyrkkeilyn alkeiskurssi alkaa pe 20.3.2020 >

Kurssin alkamisajankohtaa siirrettään varotoimena koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäiyyn! Ilmoittautuneille tiedotetaan tästä tarkemmin sähköpostitse.

Uutinen koronavirukseen liittyvistä muutoksista.

Lisätiedusteluja voi laittaa osoitteeseen:

if.gnirehtfognik@tcatnoc

Alkeiskurssin treenit ovat kolmesti viikossa ja kurssin kesto on noin 5 viikkoa. Alkeiskurssin jälkeen olet valmis siirtymään jatkoryhmäämme, jossa kaikentasoiset harrastajat treenaavat yhdessä.

Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!
Tule sinäkin treenaamaan huippuseurassa!

Alkeiskurssin harjoitusajat ovat
ma 20.30-22.00
pe 18.30-20.00
su 13.00-14.30

Kurssin hinta on 100 € ja koululaiset, opiskelijat ja työttömät osallistuvat alkeiskurssille vain 60 €:n hintaan! Lisäksi tulee maksaa Suomen Muaythai-liiton harrastajalisenssi 5€/vuosi. Maksuohjeet saat ensimmäisissä harjoituksissa. Voit tulla kokeilemaan parit treenit ilman maksuja ja sitoumuksia, olemme varmoja että tykästyt!

Harjoitustilat sijaitsevat Helsingin Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa (HJJK:n sali), Tallberginkatu 1, D-rappu, 4. krs (pukuhuoneet 3. krs).

Harjoitusasuksi sopivat t-paita ja shortsit (tai verkkarit), jalkineita ei käytetä. Lisäksi juomapullo ja hikipyyhe on hyvä ottaa mukaan, sillä hikoiltua tulee aivan varmasti. Sandaalit tms. ovat käytännölliset käytävällä liikkumista varten, jotta tatami pysyy puhtaana. Alkeiskurssilla et tarvitse vielä nyrkkeilyhanskoja tai suojia, mutta mikäli sinulla sellaiset on niin ota mukaan, tai jos haluat hankkia, niin ohjaajat neuvovat mielellään sopivien valinnassa.

Kurssin ikäraja on 15 vuotta. 13-14-vuotiaat voivat osallistua kurssille huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Kurssi sopii kaikentasoisille ja -taustaisille thainyrkkeilyn aloittamisesta kiinnostuneille. Jos olet rapakunnossa, täällä kuntosi varmasti nousee. Älä kuitenkaan turhaan pelkää treenejä, jokainen voi sovittaa treenaamisen omaan kunto- ja voimatasoonsa sopivaksi. Jos taas koet olevasi huippukunnossa, thainyrkkeily voi saada sinut miettimään asiaa uudelleen 😉

Tervetuloa!